www.4kidsandbraids.se

Uttagning till fotbollsprofil

Go kväll torsdag!

Hoppas ni all haft en underbar dag!

Min. har varit lite upp och ner. Ett besök i storstaden med ett blominköp på ett av mina favorit blomställen. Lite fånigt men jag gillar känslan av långa snittblommor i papper. Det blev en liten blandning till olika rum. Pappegojtulpaner, Eucalutptys och rosor.

Älskar detta hav av blommor.

Ett kort besök i en affär slutade med att jag halkade i en stentrappa.. Trodde typ jag bröt armen. Innan jag kände efter tittade jag mig omkring för att se om någon sett mig vurpa… det blev även en riktig smäll. Men jag hade klarat mig från att bli observerad…. Det blev som tur var bara en lite svullnad men med ett ordentligt blåmärke.

Trillingarna hade med en kompis hem efter skolan och Mollie också. 6 barn som skulle ha mellis och middag. Men 2 barn mer gör inte så stor skillnad. Maja hade jazzdansträning. Mamma när du fixa frisyren får det inte vara något högt. Du vet jag ska kunna göra bakåtkullerbytter och sånt… Avancerad dans.

Du delar upp håret så att du får en stor del med hår i mitten. Gjorde en utvakad fläta hela vägen. Drog sedan ut den lite granna. Sedan tog jag det övriga håret och drog baket och fäste med en tofs. Tog sedan ett litet gummiband och fäste flätan i tofsen. Den behövde ju sitta fast ordentligt.

Mollie och hennes kompis hade fotbollsuttagning samtidigt. Skrev ju om det igår. Det är 4 uttagningar hon ska vara med på. AC Milan Academy Sweden har ett samarbete med den skolan tjejerna går på. En fotbollsprofil för killar och tjejer. Projektet drog igång i höstas med årskurs 7-9. Nu har det beslutats att även årskurs 6 ska å vara med.

När träningen var slut sa Mollie det här var så himla roligt mamma så roligt. Det är 20 elever som är med på uttagningarna. Vi vet inte hur många som kommer att bli antagna fortsättning följer.

Efter att ha lagat middag. Det där med vegetariskt lyckades jag bara hålla i 2 dagar… igår blev det lite kyckling och idag lax…. Det är dock något jag lärt mig med åren. Man provar och så om det inte funkar kan man pausa och göra ett nytt försök. Sedan har jag lyssnat på Tilda ikväll när hon övat på sin fiolläxa. Hon har lektion imorgon och hon har inte övat så mycket som hon borde. Någon mer med fiolövande barn. Hon har Titanic i läxa. Fick lyssna många gånger otroligt vacker låt när tonerna sitter där dom ska…..

Imorgon kväll ska Mollie ha övernattning med sitt innebandy lag och jag ska försöka få till lite målning i Majas rum. När det är klart ska golvet slipas. Ngn som gjort det själv? Är det svårt? Vi har aldrig gjort det tidigare. Hoppas på ett ok resultat. Är ett gult furugolv som ligger där nu. Känns så tråkigt att lägga på ett annat golv.

Blev et litet hoppigt inlägg men en uppdatering över en dag som både varit lite upp och ner.

Snart läggdags här.

Sov så gott när det blir dags. Å tryck gärna på hjärtat!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats