www.4kidsandbraids.se

Leka tjejer och en kille…

Hej tisdag!

Hoppas allt är bra med er. Vi var så himla sega allihop imorse så jobbigt att komma upp. Vi snoozade alldeles för länge…. Detta är min favoritårstid men jag tycker det är extremt mörkt ute just nu! Kanske precis som det brukar vara men det känns liksom lite extra mörkt.

I kväll har alla tjejerna aktiviteter. Mollie ska på en fotbollsuttagning återkommer till det. Tea ska köra både fys och istid med konståkningen och Tilda och Maja sa dansa street.

Jag hänger med Tea. Hon och träningskompisarna försvann precis ut. Utefys…. brrrr….

Ikväll 20:00 i kanal 7 sänds det 3:e avsnittet i serien Oops det blev trillingar på kanal 7. Där får ni vara med och fira trillingarnas 10 års kalas samt hänga med på ett gäng olika aktiviteter. Vi har ju några olika. Konståkning, dans, fotboll och innebandy. Ni som följer oss på TV4 play får hänge med på picknick. Det är lätt att bli hemmablind. Nynäshamn är en riktigt fin stad och vi bor bara 10 minuter från havet.

En bild från i somras då en kompis vigde sig nere vid havet så otroligt vackert!

Igår hade ju trillingarna med sig en kompis hem. Dom har fått lite nya kompisar i och med att de börjat 4:an. Igår var det en killkompis som följde med dom hem. Han har varit med vid ett tillfälle tidigare. Det retas lite i skolan det där med att en kille leker med tjejer men de 2 killkompisar som tjejerna har fått bryr sig inte alls.

Man märker på tjejerna att alla börjar bli stora då kontakten med andra föräldrar inte längre är så tät. Som den killen vi hade hemma igår han berättar för tjejerna att det är ok för hans föräldrar att följa med oss hem. Jag har ingen kontakt med någon av dom. När vi sedan ska lämna av honom då tänker jag att jag ska gå och säga hej till hans föräldrar för jag tycke det är viktig. Viktigt att åtminstone vet vilka föräldrarna är. Jag följer med killen upp och väntar en stund tills hans pappa kommer ut. Jag presenterar mig och han säger men vi har redan träffats. Jag har aldrig sett människan förut eller är jag så förvirrad har vi träffats?  Han känner i alla fall igen mig… Kände mig lite lost där en stund…. Tänker i fortsättningen kanske det räcker med att barnen har fått ett ok. Hur tänker ni???

Ikväll blir det tacos hemma med quornfärs dagens vegetariska!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monika

    Min dotter går i 4:an. Jag har kontakt med hennes kompisars föräldrar. Sen om hon är ute så har hon alltid mobilen med och ringer om det är något om nån ska få följa med hem till oss eller tvärtom . Men har alltid kontakt med de andra föräldrarna. Nu börjar dom bli stor och så länge jag kan vara med i “kompis bilden” att ha kanske över drivet koll men hellre de än att inte veta alls. Men alla är vi olika . Ni är så fin hela familjen ❤❤❤

stats